Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 01. 2020

Golden Globes 2020: Slike sa crvenog tepiha

Zvezde sa velikih i malih ekrana su se prošetale crvenim tepihom na Golden Globe 2020 dodeli nagrada u Los Anđelesu u Kaliforniji.

Evo ih samo neki od modnih kombinacija koje smo mogli da vidimo.

Među nominovimanima se ove godina našla Džodi Komer (Jodie Comer), nominovana za najbolju glumicu na osnovu uloge u seriji „Killing Eve“ kao i Endru Skot (Andrew Scott) nominovan za najboljeg sporednog glumca za ulogu sveštenika u „Fleabag“.

Nijedno od njih dvoje nije odnelo nagradu, dok je Fibi Valer-Bridž (Phoebe Waller-Bridge) imala više sreće. Britanska književnica i glumica, koja je kreator i izvršni producent serije „Killing Eve“ kao i kreator, pisac i zvezda serije „Fleabag“, osvojila je dve nagrade za prethodno pomenutu seriju.

Malo je zvezda koje mogu da prošetaju crvenim tepihom kao Bili Porter (Billy Porter), koji je bio nominovan za najboljeg glumca u drama seriji za svoju ulogu u drugoj sezoni serije „Pose“.

Američki glumac i zvezda Brodveja je rekao da će se držati podalje od crvenog vina, špageta i šminke tokom trajanja ceremonije kako ne bi rizikovao da pokvari garderobu.

Belu boju su izabrale i Džilijan Anderson (Gillian Anderson), Ris Witerspun (Reese Witherspoon) i Margo Robi (Margot Robbie), s tim da je Margo uparila svoje bele pantalone sa šarenim topom. Olivija Kolman (Olivia Colman) i Helen Miren (Helen Mirren) koje su obe osvojile Golden Globe za uloge u kojima su igrale Kraljicu Velike Britanije su izabrale crvenu boju za ovogodišnju ceremoniju. Takođe, obe su i ove godine bile nominovane za uloge u duhu monarhije – Olivija Kolman za ulogu kraljice u „The Crown“ (za koju je i osvojila nagradu za najbolju glumicu u drami), a Helen Miren za ulogu Katarine Velike.

Tri glumice koje su se našle među nominovanim za najbolju glumicu -  Kirsten Danst (Kirsten Dunst), Sintija Erivo (Cynthia Erivo) i Džoi King (Joey King) – su sve nosile smele haljine na crvenom tepihu.

Danst je bila nominovana za najbolju glumicu u televizijskoj seriji (mjuzikl ili komedija) za ulogu u „On Becoming a God in Central Florida“.

S druge strane Erivo i King su bile nominovane za uloge o ljudima iz istinitih priča – Harijet Tubman (Harriet Tubman) u filmu „Harriet“ i Džipsi Rouz Blankard (Gypsy Rose Blanchard) u televizijskoj drami „The Act in King’s).Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), Tejlor Svift (Taylor Swift) i Šarliz Teron (Charlize Theron) su takođe izabrale visoku modu koja mami poglede za svoje pojavljivanje u Beverly Hilton Hotelu.

Ana De Armas i Bini Feldstajn (Beanie Feldstein) koje su bile najbolje glumice u filmovima (mjuzikl ili komedija) za uloge u „Knives Out“ i „Booksmart“ – odlučile su se za sombre boje, kao i Glen Klouz (Glenn Close) – prošlogodišnja dobittnica nagrade za najbolju glumicu u drama filmu. Ser Elton Džon (Elton John) i Dejvid Furniš (David Furnish) prisustvovali su događaju kako bi videli da li će „Rocketman“ osvojiti neku od tri nominacije. Rezultat su bile nagrade u dve kategorije – najbolja pesma i najbolji glumac.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search