Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 06. 2020

Lepota koja ostaje i #kadmaskepadnu

La Roche-Posay Hyalu B5 serum za negu protiv bora

Da li ste tokom karantina više vremena posvetili nezi kože i u post-kovid period ulazite podmlađeni? Da li jedva čekate da #kadmaskepadnu pokažete svoje novo blistavo i sveže lice, jer se osećate kao superheroina i sa maskom i bez nje? U čemu je vaša tajna? Ako na svojoj polici imate već otvorenu malu plavu bočicu, znamo odgovor i u nastavku ga otkrivamo!

U karantinu ste dosta vremena provodile ispred ogledala i ako ste primetile male promene na svom licu, poput novih tankih linija ili čak bora, niste se uspaničile. Na vreme ste otkrile #maluplavutajnu koja rešava ovaj problem, a čiji će efekat biti vidljiv i #kadmaskepadnu. Superheroine ne čini njihov kostim, već ono što jesu – a vi svakako jeste svoja koža. Takođe ih obavija i plašt misterije, koji ih čini posebnim, a vaša tajna je La Roche-Posay Hyalu B5 serum za negu protiv bora. 

Poklon uz Hyalu B5 serum

U  online  apoteci Srbotrade uz kupovinu Hyalu B5 seruma do 15. juna na poklon dobijate i Pure Vitamin C10 serum od 10ml. U sebi sadrži čisti vitamin C, salicilnu kiselinu i neursensin sa fiziološkim pH kože, a pogodan je i za osetljivu kožu. Posetite online apoteku Srbotrade i obradujte sebe poklonom na kom će vam koža biti zahvalna.

Uspešna formula za smanjenje bora

Posebnost Hyalu B5 seruma se krije u sastojcima, kombinovanim tako da minimalizuju znakove starenja, smanjuju vidljivost bora, intenzivno popunjavaju i obnavljaju kožu. Dve vrste hijaluronske kiseline stvara nevidljivu barijeru na koži, dok istovremeno prodire u kožu i tom prilikom je popunjava i podstiče obnovu ćelija. Vitamin B5 pospešuje prirodnu obnovu kože, a madecassoside je zaslužan za njeno smirivanje i takođe obnavljanje. Zbog raznolikosti minerala kojima je obogaćena, La Roche-Posay termalna voda sprečava delovanje slobodnih radikala, odgovornih za starenje kože. „Hyalu B5 pruža punoću kože, dopada mi se što je struktura gelasta i ne ostavlja masne tragove. Pruža odmorniji izgled tena i osećam se odmah svežije“, podelila je holistički nutricionista i blogerka Zvezdana Ljubenković. Naglasila je i to da pored adekvatne nege, koža traži pravilnu ishranu i dovoljan unos tečnosti, da je lepa žena zapravo ona koja je podjednako negovana iznutra i spolja, i pozvala svoje pratioce da zajedno probude tajne lepote i pruže koži ono što joj pripada - link. 

Jednostavno i brzo do lepote

„Jedan od rituala koji su mi očuvali zdrav razum u zatvorenim danima je i jutarnja i večernja nega kože koja je kod mene jako jednostavna: redovno umivanje, hidratacija i pred spavanje Hyalu B5 serum,“ napisala je na svom Instagram kanalu (link) novinarka i blogerka Iva Parađanin. I to je uz ovaj preparat sasvim dovoljno za lepo, negovano i osveženo lice. Bez mnogo napora, rezultati će se pokazati za kratko vreme, a biće najprimetniji #kadmaskepadnu. Kako to znamo? Njegovu efikasnost potvrdilo je ispitivanje koje je pokazalo da samo nakon 24 časa od korišćenja ovog seruma, 71 odsto žena primećuje umanjenje bora na licu. Nakon mesec dana koriščenja, njih 75 odsto imalo je svežiji izgled tena, odmornije lice i uopšte uzev bolji izgled lica, a 69 odsto revitalizovani izgled kože. Posvećenost La Roche-Posay brenda osetljivoj koži potvrđena je i ovaj put, pošto je inovativna formula Hyalu B5  namenjena svim tipovima kože. Neka dobre navike koje ste stekli u karantinu ostanu deo vaše svakodnevnice i u budućnosti. Korišćenje Hyalu B5 seruma svakako je jedna od njih – to zna vaše ogledalo i primećuju prijatelji koji vas dugo nisu videli. 

Više informacija pronađite na: www.laroche-posay.rs 

 

 

 

 


Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search