Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 10. 2011

Apsolutni stil modna patrola

Svečano proglašeni pobednici

Apsolutni Stil modna patrola, podržana od strane Absolut vodke, svečano je proglasila pobednike šestonedeljne potrage za osobom sa najboljim ličnim stilom.

Pobednici konkursa Apsolutni Stil - Lea Litričin, Dajana Debić i Farid Abuzeid uživali su u VIP tretmanu na reviji Absolut Style by Tamare Radivojević, inspirisane upravo Absolut vodka brendom. Tamara je i dizajnirala unikatne odevne predmete koji su uručeni pobednicima. Tokom šest nedelja Absolut modna patrola je u potrazi odgovorom na pitanje da li na našim ulicama postoji dovoljno autenično odevenih pojedinaca, obišla ključna mesta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Patrola je identifikovala osobe sa jedinstvenim stilom i predstavila ih javnosti putem Facebook aplikacije Apsolutni stil kako bi i posetioci mogli da glasaju za svoje favorite.

Žiri koji čine dizajnerka Tamara Radivojević, autor popularnog modnog bloga Ko ne voli cipele ne voli ni ljude Jelena Karakaš, kao i fotografi Miloš Nadaždin i Vladimir Miladinović Piki, na osnovu više od 260 pregledanih fotografija, izabrao je pobednicu - Leu Litričin iz Beograda, koja je zahvaljujući osvajanju ove laskave titule dobila unikatnu dizajnersku haljinu sa potpisom Tamare Radivojević. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search