Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 11. 2011

Cartier traži odgovor na pitanje

Koliko daleko biste otišli zbog ljubavi?

Francuski bend Air je premijerno prikazao spot u kome se vidi njihova trogodišnja saradnja sa luksuznom kućom nakita Cartier. Pod naslovom ‘’Painted Love’’ (naslikana ljubav), pesma prati kratak film reditelja Waverly-ja, u kojoj je prikazan odnos između umetnika i muze, koji kulminira umetnikovom opsesijom vezanom za njegovu naslikanu ljubav (u spotu, sve vreme  oboje nose Cartier Love narukvice).

"Ideja muze je veoma važna za nas, to je neka vrsta pokretačke snage" objašnjavaju članovi benda saradnju, "Za svaki album nam je trebala ljubavna priča kao motivacija, stvaranje umetnosti je neka vrste velike potrebe da budemo voljeni."

Od 2007. Cartier je pozvao umetnike iz celog sveta da odgovore na pitanje "How far would you go for love?" (koliko dale ko biste oišli za ljubav). Umetnici su bili slobodni da se izraze kroz bilo koju umetnost. Sa istom namerom, Cartier je objavio ekskluzivni konceptualni album 2008., na kome su bile pesme između ostalog i od Lou Reed-a i Marion Cotillard.

"Painted Love" je deo serije od tri dela, gde će muzičari sarađivati sa direktorima Cartier-a, a kulminacija se očekuje 2012.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search